Skip to content
Bolas de pelo

Els gats i les boles de pèl

Els gats són animals molt nets que inverteixen gairebé un terç del seu temps llepant-se per empolainar-se.

Això fa que s’empassin una gran quantitat de pèl mort, sobretot a les èpoques de l’any en què estan en ple canvi del pèl.

Aquest pèl s’emmagatzema a l’interior de l’estómac, formant boles que el gat ha d’eliminar perquè no es trobi malament.

El problema s’agreuja amb els gats de pèl llarg, com els perses, per exemple, o quan el gat ja té una certa edat, perquè llavors té menys força i energia per realitzar la seva higiene diària i també perquè el seu sistema digestiu és més lent i li costa més eliminar les boles de pèl.

Per prevenir aquest problema i minimitzar-lo al màxim, recomanem un raspallat diari del pèl del gat, sobretot si el gat és gran o té un pèl llarg, procurant eliminar tot el pèl que deixen anar i evitar, així, que l’acabin ingerint.

La gamma de productes SELECT CAT de Picart està especialment formulada per a facilitar l’eliminació de les boles de pèl, gràcies a la incorporació d’un tipus de fibres fines i flexibles que contribueixen a la motilitat intestinal, afavorint el trànsit digestiu. D’aquesta manera, la quantitat de boles de pèl que el gat vomitarà serà menor perquè li costarà menys eliminar-les a través de les deposicions.

Aquest artícle té 0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top