Skip to content

Problemes de la pell en gossos: causes i solucions

Els problemes cutanis als gossos poden tenir múltiples causes, tant internes com externes. Les al·lèrgies ambientals, al·lèrgies alimentàries, reaccions a puces i paràsits, infeccions, entre altres factors, poden contribuir a afeccions dermatològiques.

Les al·lèrgies, en particular, poden manifestar-se amb símptomes com a picor intensa, rascat excessiu, llepat compulsiu, erupcions, inflamació i malestar general, incloent la dermatitis atòpica.

Com podem identificar aquests problemes?

És crucial estar atent a signes com picor persistent, canvis a la pell o el pelatge, i qualsevol comportament anormal. Si observes aquests símptomes al teu gos, és recomanable consultar un veterinari per a un diagnòstic precís i un tractament adequat.

La importància de l’alimentació a la salut de la pell

Una dieta equilibrada i adequada és fonamental per a la salut de la pell del teu gos. La qualitat dels aliments pot influir directament en la vitalitat i la resistència cutània del teu amic fidel. A Picart, hem desenvolupat Select DIET Skin & Coat, un aliment especialment formulat per a gossos amb problemes de pell i pelatge. Aquesta fórmula única es basa en ingredients simples i efectius, com ara arròs i xai, ideals per a gossos amb sensibilitat alimentària.

Beneficis clau de Select DIET Skin & Coat:

  • Zinc orgànic per donar suport a la integritat de la pell i ajudar a prevenir la dermatosi.
  • Amb llevats rics a Glutamina per ajudar en la prevenció de deficiències immunològiques.
  • Nucleòtids per ajudar la immunitat humoral i cel·lular.
  • Amb Metionina per ajudar a la producció de queratina
  • Amb Biotina per proporcionar una bona condició dels cabells i la pell.

En resum, tenir cura de l’alimentació del teu gos amb productes d’alta qualitat com Select DIETS Skin & Coat de Picart no només en millora la salut i la vitalitat, sinó que també pot abordar de manera efectiva els problemes de pell i pelatge.

¡Inverteix en el benestar del teu millor amic i gaudeix d’un company feliç i radiant!

Aquest artícle té 0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top